Черноморец излиза срещу ХИТ Горица

Черноморец Бургас ще изиграе тази вечер от 20 часа първата среща от турнира на УЕФА "Интертото" на националния стадион "Васил Левски" срещу словенския ХИТ Горица. Поради тази причина от 8 часа сутринта до приключване на мача се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на моста пред стадиона.
Вчера за Гонг старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров заяви, че иска "суха" победа в мача. Каквато и да е победа, без да допуснем гол, ще ни удовлетвори. Имаме няколко контузени основни футболисти като Марсио, Костадин Дяков, Николай Николов, Георги Божилов и Веселин Пенев. Лекарите ще кажат кой може да се възстанови за реванша и дали трябва да се рискува, обясни Херо. Очаква се новото попълнение Любомир Божинов да не е в стартовия състав. Той няма достатъчно тренировки, но ако се наложи, ще разчитам на него, заяви Димитров.
В същото време се разбра, че в българския тим на проби пристига голмайсторът на гвинейското първенство Абдул Карим Доминго. 18-годишният нападател има 18 гола за своя отбор АС Калум, с който печели шампионската титла и купата на Гвинея-Конакри и е повикан в националния тим. С него идва и полузащитникът Дани Цекоу Камара.

05.07.2008

Мнения по темата: