25 Юни 2022събота01:13 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В отделни райони валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София 27°. Днес още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В отделни райони валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София 27°.

Изгориха лозята на Вилхелм Краус

/ брой: 85

автор:Красимир Кръстьовски

visibility 2769

Десетки декари лозя, собственост на бившия транспортен министър Вилхелм Краус край Поморие, изгоряха след умишлен палеж вчера. Около обяд се разбра, че пожарът е разпален от няколко места едновременно.
Пожарникари и всички работници на Краус успяха да локализират огъня минути преди да навлезе в шато "Тохун", където бившият министър държи да отлежават някои от най-добрите си вина.
Сред версиите за предполагаемия палеж е изнудване за продажба на масивите на по-ниска цена. От няколко месеца лозята, които са с лице към пътя, са обявени за продан от голяма бургаска агенция.
 

Закъсняхме

автор:Евгени Гаврилов

visibility 114

/ брой: 120

Талисманът, който не разбраха...

автор:Боян Бойчев

visibility 70

/ брой: 120

Един от многото от недалечното минало...

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 120

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ