07 Юли 2022четвъртък20:20 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес ще духа до умерен североизточен вятър и температурите навсякъде ще се понижат. Преобладаващите максимални ще са между 25°С и 30°С. Краткотрайни валежи, гръмотевични бури и градушки ще има на много места в източната половина от страната. Над западната половина ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Днес ще духа до умерен североизточен вятър и температурите навсякъде ще се понижат. Преобладаващите максимални ще са между 25°С и 30°С. Краткотрайни валежи, гръмотевични бури и градушки ще има на много места в източната половина от страната. Над западната половина ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността.

Извратеняк

/ брой: 148

автор:Петър Софрониев

visibility 2545

Милан се настани в кухнята и издебна съпругата си, когато свещенодействаше между фурната и хладилника.
- Миланке, искам да ти споделям! -  кахърно обяви той.
Жената се обърна към него мрачна.
-  Милане, надявах се, че поне днес,  от глупостите ти мащабни ще избягам! - каза Миланка и седна до Милан. - Добре, нека простотиите ти започнат сега!
- С мен става нещо необичайно и страшно може би, та се плаша - призна си Милан. -  Забелязах, че започна да ми харесва пенсията.
- Ауууууу, Милане, ти наистина ме плашиш! - не се въздържа жената. - Ами щом ти харесва грандиозната сума от двеста лева, то ти и за инвестиции ще започнеш да мислиш.
- Правилно си ме схванала! - малко по-спокоен отвърна съпругът. - Но да продължа. Тревожи ме и това, че от цялата телевизионна програма най-си харесвам парламентарния контрол!
Миланка го изгледа злобно.
- Харесал си някоя едрогърда депутатка, която често се изказва, глупако! - изля гнева си тя. - Милане, ти си станал и извратен! Ужас!!!
- Продължавам със споделянето - наведе виновно глава Милан. - Плаши ме и това, че и ти ми се виждаш прелестна! След трийсетгодишен брак това наистина си е психическо отклонение. Ето, вчера и любовно стихотворение ти посветих: "Мила моя ти, Миланке, я един гювеч изпраскай, двама да го изядем, после да се...
- Млъкни! - прекъсна го с тревожен вик съпругата.- Как не те е срам!
- Ама ти не ме изчака да довърша - възропта Милан. - Исках да кажа "... двама да го изядем, после да се пренесем с твоя сладичка оферта към десерта, към десерта..."
Миланка тръгна нервно из кухненското пространство.
- Милане, разбирам, че на теб вече и медицината не може да ти помогне! - безпомощно вдигна ръце тя. -  Въпреки това ще те заведа на психиатър, че да вземем мерки, докато не си започнал да цвилиш и да хапеш беззащитни пенсионерки по улицата.
- Миланке, ама на мен ми харесва и... - опита се Милан да вземе отново думата.
-  Не! - прекъсна го жената. - Спирай с простотиите! Както си тръгнал, на теб и държавата ще ти хареса, и маломерната ни панелка ще ти се види като Елисейския дворец, и цените ще започнеш да преценяваш като подкупващо ниски, а като капак на всичко и стихове си прописал. Тръгвай към джипито, докато не е станало късно! Човек като теб, тотално повреден умствено, може да пожелае най-невинно довечера да ме извечеря тържествено под звуците на танцова музика! Тръгвай пред мен!
Свали нервно престилката от себе си Миланка и започна да се облича като за пред джипи...

 

ЕК одобри 11 млрд. евро за България до 2027 г.

автор:Дума

visibility 70

/ брой: 130

Политическата криза може да забави растежа у нас

автор:Дума

visibility 106

/ брой: 130

Официално откриват газовата връзка с Гърция?

автор:Дума

visibility 131

/ брой: 130

47 ранени полицаи на протеста в Скопие

автор:Дума

visibility 96

/ брой: 130

Незаконни мигранти в български камиони

автор:Дума

visibility 79

/ брой: 130

Латвия връща военната служба

автор:Дума

visibility 117

/ брой: 130

Логичен край

автор:Дума

visibility 87

/ брой: 130

Европа се нуждае от ядрената енергия

автор:Дума

visibility 96

/ брой: 130

Богатите купуват бункери

автор:Дума

visibility 100

/ брой: 130

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ