25 Юни 2022събота00:55 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В отделни райони валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София 27°. Днес още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В отделни райони валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София 27°.

Как се живее с ненормален

/ брой: 261

автор:Петър Софрониев

visibility 2865

Милан погледна кахърно жена си, която свещенодейсстваше край печката в кухнята.
- Миланке, нещо става с мен. Променям се. Отскоро пенсията ми взе да ми харесва...
Съпругата се ококори.
- Е, гледай сега и за инвестиции в хотелиерствто да помислиш с твоите двеста лева! - ядно отбеляза тя.
- Ама пак отскоро започнах да наблюдавам с любов и парламентарния контрол - много ми е любим вече! - призна си все така омърлушен Милан.
- Леле, само да те хвана, че дебнеш да се появи на телевизора някоя депутатка с по-голям бюст - утрепвам те! - без капка нежност просъска Миланка.
- Миланке, казах ти, че отскоро нещо става с мен! - продължи Милан. - И съседите започнаха да ми харесват.
- Сигурн и оня Киро от долния апартамент си харесал, дето ти дължи от година сто лева! - изпитателно процеди съпругата.
- Да, срещна ли го, и го разцелувам - призна си Милан все така омърлушен. - Одобрявам и цените в магазините.
На това място Миланка изпусна тиган на земята.
- Още нещо да ти е харесало? - злобно запита тя и зае бойна стойка с черпак в ръце.
- Да, всичките политици ми харесват - отрони Милан. - И предишни, и сегашни, а сигурно и бъдещи... Казах ти, нещо се променям...
Миланка отрони първа сълза. Тя разбра състоянието на своя съпруг. Реши, че медицината не е толкова напреднала да му помогне и си представи тежката участ, че трябва да живее занапред с ненормален мъж до себе си.

Закъсняхме

автор:Евгени Гаврилов

visibility 114

/ брой: 120

Талисманът, който не разбраха...

автор:Боян Бойчев

visibility 70

/ брой: 120

Един от многото от недалечното минало...

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 120

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ